EVREN'İN DOKUSU

PBS NOVA 1 Seasons - 4 Episodes

Ünlü fizikçi ve yazar Brian Greene’nin kitabına dayanan dört saatlik bir dizi olan “The Fabric of the Cosmos”, bilim adamlarının uzay, zaman ve zamanın en eksiksiz resmini nasıl bir araya getirdiğini görmek için bizi fiziğin sınırlarına götürüyor Evren.

Her adımda izleyiciler, günlük deneyimlerimizin yüzeyinin hemen altında zorlukla tanımayacağımız bir dünya olduğunu keşfedecekler – beklenenden çok daha yabancı ve şaşırtıcı bir dünya. Brian Greene bir sır vermenize izin verecek: Hepimiz aldatıldık. Zaman ve mekân algılarımız bizi yoldan çıkardı.

Evrenimiz hakkında bildiğimizi sandığımız şeylerin çoğu – geçmişin çoktan gerçekleştiğini ve geleceğin henüz olmadığını, uzay sadece boş bir boşluktur, evrenimizin var olan tek evren olduğu – yanlış olabilir.

Çığır açan ve çok beğenilen “The Elegant Universe” dizisini tanımlayanlar gibi kışkırtıcı teorileri, deneyleri ve hikayeleri kristal netliğinde açıklamalar ve yaratıcı metaforlarla birleştiren “The Fabric of the Cosmos”, en ilgi çekici, görsel ve kapsamlı olmayı hedefliyor. şimdiye kadar televizyonda görülen modern fiziğin resmi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

54m 2011 692 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 0